onsdag 9. januar 2013

En annerledes bursdagsfeiring

Det er mange måter å feire en begivenhet som ett 60-årslag. Min tante Borgny fra Vestlandet ønsket å holde ett selskap med hele familien. Hun er ikke av den "vanlige" typen, men meget sporty. Hun har i alle år syklet og gått mye både langs vanns og til fjells. Og siden alle de eldre har gått bort og hun er blandt de eldste nå bestemte hun seg for å samle slekta til en 60-årslag på Sverstadhytta.



Så fredag ettermiddag troppet det opp rundt 25 personer med masse bagger og godt humør på Sverstadhytta. Etter at alle hadde fått innlosjert seg og fått varmen i kroppen ble det servert lasagne i det store oppholdsrommet.

Helgen ble brukt til å stå på ski, de aller fleste i slalombakken. Langrennsskia kunne blitt brukt men damene brukte heller tiden til å spa frem uteplassen slik at lunsjen kunne fortæres ved grillen.
Søndagen hadde vi hopp konkurranse rett ved hytta. Fy søren så gøy, og mange fine hopp og fall. Absolutt alle koste seg.


 
 
 
 
 
 

Sverstad hytta er stor med sengeplass til 30 stk. 2 kjøkken, 2 bad, 2 stuer med tv og peis samt ett stort oppholdsrom med benker til 32 stk. peis og lydanlegg. Skal si det ble livat utover kveldene med lek, quiz, ablegøyer og masse prat under kyndig musikk fra DJ-fetter Jørgen.

For tante Borgny ble dette en meget minnerik og etter hennes ånd - helt topp feiring. Jeg tror dette kommer til å bli en årlig greie - i tillegg til sommerfest og grøtfest på høsten. Siden vi nesten alle bor i samme by, er det ikke like lett å få samlet alle. Så da er det jo greit å ha slike samlinger noen ganger i fast i året.

 

Klem fra
Tibi

2 kommentarer:

Lykkedal sa...

Hei :) For noen flotte bilder!
Tusen takk for at du vil gi meg billetter! Jippi!

Lykkedal sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...