søndag 19. oktober 2014

Neste stopp Bergen

Etter noen herlige dager i Hardanger rettet vi snuten mot Bergen. Men hvilken av de 3 veiene skulle vi ta. Skulle vi ta veien om Hardangerbrua med bombrikken som skulle koste oss over kr. 150,- (tante fortalte oss at prisen var satt mye høyere da den åpnet, heldigvis har de redusert den kraftig). Eller skulle vi ta ferja fra Kinsarvik til Utne og videre med ferja til Kvanndal. Da måtte vi være avhengig av rutetider. Vi endte opp med å ta tunnelen fra Odda til Jondalen.

På vei til Odda kjørte vi forbi ett kjent hotell. Ullensvang hotell. For stoppe der en annen gang.


Jeg har aldri vært noe glad i å kjøre igjennom tunneler, og denne var Jondaltunnelen var lang og kjedelig.
På den andre siden kom vi til en vei som var trang og kronglete. Her begynte jeg å bli litt uvel, måtte konsentrere meg om veien og omgivelsene rund. Var vi snart fremme? nei først måtte vi ta ferje fra Jondal til Tørvikbygd.


Heldigvis behøvde vi ikke vente lenge, for ferja var klar til å dra da vi kom til kaja. Heldige eller?
Resten av turen gikk greit, fikk se mange fine hytteområder.

Da vi ankom hotellet i Bergen var vi slitne og sultne. Hvor vi skulle spise? Hva skulle vi spise? Spørsmålene var mange og mulighetene var enda flere. Hoteller jeg hadde booket oss inn på lå rett på brygga. Det føltes godt for en sliten rygg. Vi endte opp på Peppes Pizza.


Vi var heldige med å komme frem i tide for det var ventet uvær på Vestlandet denne helgen.

 
Derfor var det ekstra deilig å få slappe av på hotellrommet og bare høre på uværet som herjet der ute hele kvelden og natten.
God natt
 
Tibi
 


Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...